5120
У форматі відкритого діалогу, обміну думками, досвідом та своїм баченням профспілкової роботи в Закарпатській обласній профорганізації працівників державних установ (голова ДІАНА ГОНДОРЧИН) проведено зустріч молоді та навчальний семінар "Збереження ментального здоров'я в реаліях сьогодення".
Активну участь у заході взяли КАТЕРИНА ЄПУРЬ - голова профорганізації Департаменту фінансів Закарпатської ОДА, ІВАННА БІЛЕЙ - голова профорганізації Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області, члени Молодіжної ради облорганізації профспілки: В'ЯЧЕСЛАВ СВЯТОГОР (профорганізація апарату Закарпатської ОДА), ВІТАЛІЯ БЕНЦА (профорганізація Управління поліції охорони в Закарпатській області), РОКСАНА ЄНІНГІ, спеціаліст обласного комітету профспілки.
Запрошений на зустріч член Молодіжної ради при Закарпатській ОДА ОЛЕКСАНДР ЛЕНД'ЄЛ ознайомив учасників заходу із діяльністю Молодіжної ради, розповів, за якими напрямками планується подальша робота.
Голова обласної профорганізації працівників державних установ ДІАНА ГОНДОРЧИН звернула увагу учасників на важливі питання Статутної діяльності.
5118
РОКСАНА ЄНІНГІ інформувала про діяльність Молодіжної ради обласної профорганізації за останній період, акцентувала увагу на тому, що саме зараз є пріоритетним.
Також учасники поспілкувалися з головою Закарпатської облпрофради ІВАНОМ ЗЕЛІНСЬКИМ.
Профспілкова молодь завжди відкрита для нових знань. Підтвердженням цього була атмосфера та зацікавленість на навчальному семінарі " Збереження ментального здоров'я в реаліях сьогодення".
МАРІАННА КИЛЬГАН - головний спеціаліст Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області провела тренінг щодо психосоціальної підтримки працівників на робочому місці.
Учасники зібрання дізналися багато важливого щодо дій в кризових ситуаціях, що таке панічна атака, як переключатися та зупиняти тривожність, в яких випадках необхідна спеціалізована допомога.
Було продемонстровано кілька практичних вправ та технік, що додало позитивних емоцій та розуміння, що для збереження ментального здоров'я необхідно докласти зусиль та турбуватись за себе щодня!
5116
На фото: під час зустрічі молоді та навчального семінару в Закарпатській обласній профорганізації працівників державних установ
Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради