5148
Про участь профспілкових організацій Закарпатської області у проведенні оздоровлення дітей влітку 2024 року йшлося на засіданні Президії Закарпатської обласної ради профспілок.
Голову облпрофради Івана Зелінського включено до складу обласного міжвідомчого оперативного штабу з координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2024 році.
На першому засіданні обласного оперативного штабу визначено 22 дитячих оздоровчих заклади, які працюватимуть влітку цього року.
Вартість ліжко-дня визначається кожним оздоровчим закладом окремо і коливається від 1500 грн. - в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Синевирське озеро» позаміського типу до 790 грн. – в оздоровчому закладі «Берізка» Тячівського району.
5146
У переліку діючих дитячих оздоровниць - 4 заклади комунальної власності, 1 - державної, 17 – приватної. Із загальної кількості - 5 сезонних та 17 – цілорічної дії. Наразі триває підготовка дитячих оздоровниць до літнього сезону.
На Президії комітету обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України (голова Тетяна Повханич) затверджено Програму оздоровлення і відпочинку членів профспілки та їх дітей влітку 2024 року.
Президією облорганізації профспілки працівників охорони здоров'я України (голова Володимир Турок) прийнято постанову про оздоровлення дітей спілчан у літній період 2024 року.
Як і торік, більшість дітей медиків профспілка планує оздоровити у Болгарії - в оздоровницях на Чорному морі.
5145
На фото: оздоровлення дітей у 2023 році.
 
 
Сергій Баранчиков,
пресценто Закарпатської облпрофради