edd735e3 01e2 45c

          Заслухавши та обговоривши підсумки діяльності Полтавської обласної організації Профспілки працівників культури України за звітний період,  конференція відзначила, що триваюча безпрецедентна російська агресія вплинула на всі сфери життя людей, зумовила тимчасове обмеження окремих конституційних прав і свобод громадян під час дії воєнного стану.

        

Тому, своїм першочерговим завданням Профспілка визначила допомогу спілчанам, постраждалим від наслідків війни, допомогу ЗСУ та захист і збереження існуючих трудових прав та соціально-економічних гарантій, справедливості при оплаті праці, поглиблення співпраці з соціальними партнерами.

b5147e8d d096 4e46 2525252

Конференція Полтавської обласної організації  Профспілки працівників культури  України постановила обрати головою Полтавської обласної організації  Профспілки працівників культури України Прокопенка Романа Миколайовича та затвердила оновлений склад керівних органів обласної організації і делегатів на З’їзд та членів ЦК.

В заході взяли участь Голова Центрального Комітету Профспілки працівників культури України Гайдук Галина Михайлівна, Голова Полтавської обласної ради профспілок Богуш Ірина Василівна та представники органів місцевого самоврядування.

70cc74ec ff3a 4b9e 2424

Профспілка працівників культури України