колаж 1

На виконання Державної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту, Стратегії розвитку фізичної культури і спорту на період до 2028 року, Центральна рада Громадської організації "Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство "Україна", за підтримки Міністерства молоді та спорту України, провела Всеукраїнські змагання працівників промислової сфери та членів їх сімей за програмою "Здорова сім'я – здорова нація, разом до Перемоги" (21-24 травня 2024 р.) в с. Поляна Закарпатської області.

В трьох видах програм змагань (легка атлетика (біг на 100м), теніс настільний, шашки) виборювали нагороди 300 учасників та 10 команд з 8 областей України (Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Львівської, Одеської, Чернігівської) та міста Києва.

2 280524 0109

Чотири дні Миру, змагань та рухової активності в Закарпатті для працівниць підприємств, які щоденно в 3 зміни на провідних підприємствах оборонної, авіаційної, вугільної, машинобудівної, енергетичної та інших галузей промисловості своєю працею наближають Перемогу українського народу в цій страшній війні. Це жінки та діти, чоловіки та батьки яких захищають нашу Державу на передовій.

Це також жінки-вдови та діти сироти, чоловіків та батьків яких забрала війна. Це ті жінки та діти Донецької, Запорізької, Одеської, Чернігівської областей, які щоденно день і ніч відчувають на собі усі жахи війни.

У Всеукраїнських змаганнях працівників промислової сфери та членів їх сімей за програмою "Здорова сім'я – здорова нація, разом до Перемоги" брали участь працівниці та їх діти стратегічних підприємств нашої держави з найнебезпечніших куточків України, де кожного дня гинуть мирні люди:

4 280524 06

– ПрАТ ДТЕК "Павлоградвугілля";

– ДП "Волиньвугілля", Волинський ТК ППВПУ;

– ДП "Добропіллявугілля-видобуток", НПГУ;

– Центральний штаб ДВГРС;

– Покровсько-Мирноградська ТО ППВПУ;

– АТ "Антонов";

– ДП "ЗМКБ "Прогрес" ім. академіка О.Г.Івченка;

– ПАТ "Одескабель";

– Житомирська філія ДП "Вінницстандартметрологія";

– Профспілка працівників оборонної промисловості України.

На урочистому відкритті Всеукраїнських змагань голова ГО "ВФСТ "Україна" Наталія Омельчук озвучила привітання до учасників заходу від: Міністра молоді та спорту України Матвія Бідного, голови Федерації профспілок України Григорія Осового, президента Національного олімпійського комітету України Вадима Гутцайта.

1 280524 05

З привітанням до учасників змагань звернулася також заступник голови Незалежної профспілки гірників України по Донецької області Маргарита Костантін. Підприємства вугільної промисловості України (ППВПУ) представляла заступник голови Укрвуглепрофспілки Любов Абраменко.

Центральна рада ГО "ВФСТ "Україна" провела окрім основної програми змагань цілу низку заходів в форматі "Рухова активність": це і велопробіги серед жінок та дітей, рухові спортивні комплексні вправи різного напрямку.

За підсумками змагань:

1 командне місце з легкої атлетики (біг на 100м) посіла команда – ДП "ЗМКБ "Прогрес" ім. академіка О.Г.Івченка;

2 місце – АТ "Антонов";

3 місце – ДП "Волиньвугілля", Волинський ТК ППВПУ.

Подяка ФСТ Україна 1

1 командне місце з тенісу настільного посіла команда – ДП "Волиньвугілля", Волинський ТК ППВПУ;

2 місце – ПАТ "Одескабель";

3 місце – АТ "Антонов".

1 командне місце з шашок-64 посіла команда – ПАТ "Одескабель";

2 місце – ПрАТ ДТЕК "Павлоградвугілля";

3 місце – ДП "ЗМКБ "Прогрес" ім. академіка О.Г.Івченка.

В загальнокомандному заліку 1 місце посіла команда – ДП "ЗМКБ "Прогрес" ім. академіка О.Г.Івченка;

2 місце – АТ "Антонов";

3 місце – ПрАТ ДТЕК "Павлоградвугілля".

Переможці та призери змагань отримали кубки, медалі, цінні подарунки та дипломи ЦР ГО "ВФСТ "України".

Подяка ФСТ Україна 2

Громадська організація "Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство "Україна"