85 2 2

З 15 по 23 травня 2024 року Київською обласною радою Профспілки працівників соціальної сфери України здійснено оздоровчу поїздку спілчан до термальних вод Закарпаття. Протягом 10 років спілчани цієї організації облюбували для цих цілей м. Берегове.

 

Крім того учасники поїздки мали можливість відвідати термальні басейни з мінеральною водою комплексів «Жайворонок», «Закарпаття», «Косино» та  побувати,  за бажанням, у різних куточках Закарпаття (озеро Синевир, водоспад Шепіт, замок Паланок та інше)

  Було також організовано екскурсійну поїздку в с. Лумшори до чанів з мінеральною водою та до магазину сироварні одного із монастирів.

Всі організаційні питання по замовленню житла, автобусного перевезення від вокзалу до місць проживання і у зворотному напрямку, екскурсійне забезпечення та інші питання перебування на Закарпатті взяла на себе обласна рада Профспілки. За рахунок обласного бюджету профінансовано проїзд учасників заходу у обидва кінці.

 Слід відзначити, що метою поїздки, крім оздоровчих цілей, як і у попередні роки, було врахування можливості налагодження стосунків між різними первинками, обмін досвідом роботи та спілкування, що відіграє особливу роль під час воєнного стану та необхідності у регулюванні питань стресостійкості.

85 2 3

Профспілка працівників соціальної сфери України