5238
Справжнє дитяче свято відбулося в Управлінні поліції охорони в Закарпатській області.
Адже невдовзі відзначатиметься Міжнародний день захисту дітей, саме до якого і приурочений VI обласний Конкурс малюнків для дітей та онуків членів профспілки "Мій домашній улюбленець". Його проводить Закарпатська обласна профспілкова організація працівників державних установ (голова ДІАНА ГОНДОРЧИН).
Члени профспілкового комітету разом з головою профспілкової організації ГАННОЮ МАКАРОВИЧ організували для діток працівників творче свято!
Всім юним художникам - учасникам Конкурсу начальник Ужгородського РВ поліції охорони в Закарпатській області, підполковник ТАРАС СОХАНИЧ вручив подарунки.
Учасниками Конкурсу були: ПАВЛО і АННА АНДРІЙКО, ЄВГЕН та ДАВІД БЕНЦА, АНДРІЙ ЙОВДІЙ, МИХАЙЛО ПРИЙМАК, ТИМУР СЕМЕН, ВЕРОНІКА СЕМБЕР, АРІНА СОТНИК.
Традиційне нагородження учасників Конкурсу продовжилось для діток солодкими смаколиками та цікавим спілкування.
Свято вдалося! У діток було багато позитивних емоцій , подарунків та смаколиків завдяки організаторам: голові профкому ГАННІ МАКАРОВИЧ, члену профкому ОЛЬЗІ СОТНИК, члену Молодіжної ради ВІТАЛІЇ БЕНЦІ.
 
5239
На фото: в Управлінні поліції охорони в Закарпатській області проходить Конкурс малюнків для дітей та онуків членів профспілки "Мій домашній улюбленець"
Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради