Кошман 1

У Чернівцях відбулася XXIII звітно-виборна конференція обласної організації Профспілки працівників культури України, на якій підбито підсумки роботи за п’ять останніх років, затверджено оновлений склад керівних органів і делегатів на VIII з’їзд Профспілки та рекомендованих членів Центрального комітету.

Делегати конференції позитивно оцінили роботу обласної організації, спрямовану на захист трудових та соціально-економічних прав спілчан. Особливий акцент було зроблено на збереження профспілкового членства в умовах наслідків пандемії коронавірусу та повномасштабної війни росії проти України.

Кошман 3

 

У роботі конференції взяв участь і виступив голова Чернівецької обласної ради профспілок Володимир Барабах, який у своєму виступі позитивно оцінив роботу обласного апарату, районних та первинних профспілкових організацій Профспілки, спрямовану на захист трудових та соціально-економічних прав спілчан.

Головою обласної організації за підсумками відкритого голосування на новий термін одноголосно переобрано Василя Кошмана. Заступником голови Чернівецької обласної організації Профспілки працівників культури України обрано Майю Філіпець.

1717142085878

Делегатами на VІІІ з’їзд Профспілки працівників культури України обрано В.Кошмана, голову Чернівецької обласної організації Профспілки працівників культури України і Наталію Слободян, голову первинної профспілкової організації комунального закладу «Чернівецький обласний коледж мистецтв ім.С.Воробкевича». Також ці кандидатури рекомендовано до складу Центрального комітету Профспілки працівників культури України.

1717142085774

Керівник територіального профоб’єднання та новообраний голова облорганізації Профспілки працівників культури вручили активістам галузевого об’єднання  відзнаки Федерації профспілок України, грамоти ЦК Профспілки працівників культури, облпрофради та обласної організації Профспілки.

Кошман 19

Михайло Лєньков,

завідувач відділом з питань

 соціально-економічного захисту

 Чернівецької облпрофради