5400 
За сприяння Об"єднаної профспілкової організації Укрпошти (голова Олена Полошко) Закарпатська обласна організація профспілки працівників зв"язку АТ "Укрпошта" (голова Ганна Кучак) в черговий раз надала грошову благодійну допомогу спілчанам від Профспілки Групи пошти Японії.
ЇЇ отримали члени профспілки, рідні яких захищають незалежність і цілісність України, та члени профспілки - внутрішньо переміщені особи , які постраждали від російської агресії і знайшли прихисток, підтримку і роботу на підприємстві зв'язку Закарпатської дирекції «Укрпошта».
Цього разу допомогу від Профспілки з Японії отримали: водій Закарпатської дирекції Микола Німців, якого було мобілізовано, наші працівниці Параска Герзанич, Любов Глущенко, Ольга Анісімова.
На жаль, сини Ольги Анісімової й іншої нашої працівниці Олени Паулик загинули в зоні бойових дій. Вічна і світла пам'ять захисникам України...
Було вручено допомогу також внутрішньо переміщеним особам, які у нас працюють і є членами профспілки, - Анастасії Остапенко, Олені Васильєвій, Юлії Мірошник.
Допомогу вручила голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників зв"язку АТ "Укрпошта" Ганна Кучак.
Щирі слова подяки зв'язківці «Укрпошти» висловлюють працівникам Японської профспілки за благодійну допомогу людям, які постраждали від російської агресії.
Віримо, що завдяки підтримці небайдужих людей українці вистоять у протистоянні зі злом!
На фото: голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників зв"язку АТ "Укрпошта" Ганна Кучак (в центрі) вручила допомогу від Профспілки Групи пошти Японії Олені Васильєвій та Юлії Мірошник
отримали допомогу Микола Німців, Параска Герзанич, Любов Глущенко.
 
Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради