2 180624 08888

17 червня Івано-Франківською обласною організацією Профспілки працівників освіти і науки України було організовано одноденний семінар-практикум для керівників місцевих органів управління освітою, керівників територіальних та первинних профспілкових організацій освіти і науки з питань військового і кадрового обліку та актуальних змін, які відбулись у законодавстві у 2024 році.

В роботі семінару взяли  участь директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Віктор КІМАКОВИЧ та ректор Івано-Франківського обласного Інституту післядипломної педагогічної освіти Роман ЗУБ'ЯК.

1 180624 07

Для висвітлення даних питань було запрошено фахівця з управлінського обліку та бюджетування, відомого кадрового аудитора Тимура АЛІЄВА.

 Учасники семінару мали змогу отримати від лектора вичерпні відповіді на поставлені питання щодо оновлення облікових даних, відстрочки від мобілізації педагогічних працівників та демобілізації, нових штрафів за порушення правил військового обліку, порядку надання щорічних відпусток в умовах воєнного стану тощо.  По завершенню семінару учасникам вручено відповідні Сертифікати про проходження навчання.

Детальніше: http://www.rpo.if.ua/index.php?act=page&id=3108

3 18093454645

Рада профспілок Івано-Франківської області