photo 2024 06 19 13 59 41

         19.06.2024 у Будинку київських профспілок відбулася підсумкова нарада профспілкового активу студентів закладів фахової передвищої освіти столиці.

         Захід відбувся за ініціативи Голови Асоціації первинних профспілкових організацій студентів ЗФПО, голови профкому студентів, викладача Фахового коледжу інженерії, управління та землевпорядкування НАУ  Юрія Івженка, та сприяння Київської міськпрофради і Голови КМОП працівників радіоелектроніки та машинобудування України Григорія Ольховця і голови Профспілки будівельників Василя Андреєва.

         Із звітною доповіддю про роботу Асоціації за 2023 – 2024 роки виступив Юрій Івженко.

           Виконувач обов’язків Голови Київської міськпрофради Інна Лінчевська  поінформувала щодо напрямків роботи Київської міськпрофради у воєнний період, переваги і перспективи членства в профспілках для молоді.

photo 2024 06 19 14 06 07

         Під час наради за активну громадську діяльність, особистий внесок у забезпечення розвитку освіти та профспілкового руху столичного регіону було відзначено та нагороджено Подяками Київської міськпрофради профспілковий актив студентів та викладачів закладів  фахової передвищої освіти.

          Голову Асоціації первинних профспілкових організацій студентів ЗФПО Юрія ІВЖЕНКА нагороджено Грамотою Київської міськпрофради за значний особистий внесок у забезпечення розвитку освіти, вагомі досягнення у науковій та громадській діяльності, розвиток профспілкового руху столичного регіону, а також Подякою голови Профспілки будівельників. 

 photo 2024 06 19 14 06 27

                   

   Відділ соціально-економічних відносин

  та соціального діалогу