zaiava 080724

Профспілка працівників освіти і науки України підтримує Заяву ФПУ щодо намірів уряду України ввести мораторій на наступні три роки на підвищення основних державних соціальних стандартів і гарантій.

Про це зазначено у повідомленні Профспілки працівників освіти і науки України,розміщеному на Офіційному сайті .

Федерація профспілок України від імені мільйонів працівників та ветеранів праці звертається до народних депутатів України з вимогою відхилити Урядові пропозиції до Бюджетної декларації на 2025-2027 роки щодо запровадження мораторію на підвищення основних державних соціальних стандартів і гарантій та захистити громадян України від кризи вартості життя в умовах війни. 

СПО об’єднань профспілок, який є стороною соціального діалогу, відповідно до законодавства своєчасно направив до Уряду аргументовані Профспілкові пропозиції до проекту Бюджетній декларації на 2025-2027 роки щодо підтримання життєвого рівня людей в умовах воєнного стану та інфляційних зростань цін, тарифів та вартості послуг. 

Однак, пропозиції профспілок повністю проігноровані Урядом.

Як можна говорити про мотивацію праці в Україні, повернення українців з-за кордону, детінізацію зарплат та забезпечення достатнього рівня життя пересічного громадянина в такій ситуації?!

Детальніше - за посиланням.

Пресцентр ФПУ