IMG 1955

Непрості реалії сьогодення  потребують від профспілкових працівників постійного підвищення своєї кваліфікації. Стосується це й  фінансистів, від яких в значній мірі залежить життєдіяльність профорганізацій.

Найактуальніші нині теми розглядалися на черговому семінарі для бухгалтерів членських організацій та підвідомчих підприємств облпрофоб’ єднання, яке відбулося 11 липня в Будинку профспілок.

Відкриваючи захід, голова облпрофоб’єднання Анатолій Яловий підкреслив необхідність в нинішніх складних воєнних умовах підвищення рівня роботи профспілок за усіма напрямами, в тому числі - фінансовому. Він також привітав учасників семінару з професійним святом – Днем бухгалтера і аудитора, яке буде відзначатися 16 липня.

Законодавчі новації у Податковому кодексі для профспілок висвітлила начальник управління інформаційної взаємодії ГУ Державної податкової служби в Дніпропетровській області Манушак Осипова. Чимало нового щодо нарахування лікарняних листків непрацездатності довідались слухачі й з виступу головного спеціаліста Пенсійного фонду Олени Герасименко.

Дуже актуальною, на загальну думку, була й інформація, надана юристом облпрофобєднання Олексієм Погрібняком стосовно порядку військового обліку на підприємствах.

Детальніше: http://www.doop.dp.ua/news/1253-finansovij-roboti-novij-riven

       Прес-центр Дніпропетровського облпрофобєднання