170722 фото

Шановні спілчани, прийміть найщиріші вітання з професійним святом!

Не зважаючи на те, що сьогодні цей святковий день не супроводжується гучними урочистостями, ми зустрічаємо його з гордістю за нашу країну та її працьовитих людей – шахтарів, металургів, на плечах яких знаходиться основний тягар відповідальності за безперебійну роботу національної економіки, зокрема і оборонної промисловості. Ви своїми справами завжди доводите, що є авангардом робітничого класу й надихаєте усіх нас вірою в Перемогу над російськими загарбниками..

Гірничо-металургійний комплекс України сьогодні, як і й інші галузі економіки в умовах воєнного стану має свої здобутки і проблеми над якими працюють трудові колективи галузі. Але найголовніше, - робиться все можливе, щоб зберегти те, що у нас є найцінніше, фундамент галузі – людей, трудові колективи підприємств, робітників, інженерів, управлінців.

В умовах воєнного часу нам потрібно не лише зберегти трудовий ресурс, а проводити ефективну трудову політику та підвищувати мотивацію людей до праці і повернення з закордону для участі в післявоєнній відбудові, примножити величезний досвід, накопичений попередніми поколіннями. Адже відродження промисловості та модернізація вітчизняної індустрії – це запорука повоєнного відродження країни.

Шановні працівники металургійної та гірничодобувної промисловості! Федерація профспілок України з глибокою повагою ставимиться до вас, поважає вашу невичерпну працьовитість та професіоналізм і висловлює щиру подяку за вашу нелегку, але дуже почесну працю.

Бажаємо вам міцного здоров’я, добра та благополуччя вашим родинам, Божої допомоги вам! І миру на нашій землі!

З повагою,

Голова ФПУ