IMG 20240716 100523

16 липня 2024 р. в Академії праці, соціальних відносин і туризму Федерації профспілок України (АПСВТ) відбулись урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам Академії.

Захід зібрав випускників, їх батьків, викладачів Академії.

Привітати студентів з цієї значною подією завітали Голова ФПУ Григорій Осовий, голова наглядової ради АПСВТ, заступник Голови ФПУ Євген Драпятий, громадський діяч, генерал армії України, професор Микола Маломуж, ректор  АПСВТ Віктор Сухомлин та ін.

IMG 20240716 101311 

Звертаючись до присутніх Голова ФПУ Григорій Осовий, зазначив, що Федерація профспілок України є засновником АПСВТ і, коли обиралась назва для профспілкового вищу, акцентувалось на тому важливому, що має бути у людини, і що сприяє кожному і кожній у досягненні успіху – це праця.

- Саме завдяки своїй праці, професійному зростанню людина досягає  визнання у суспільстві, рівня матеріального благополуччя та віднаходить сенс своєї роботи на благо людей і країни, - наголосив Голова ФПУ.

IMG 20240716 100640

- Праця – це безперервний процес, який постійно потрібно капіталізувати у нові знання, навички та можливості, щоб відповідати потребам сучасності. Отже, диплом про вищу освіту, який ви сьогодні отримали, цє - не тільки важливий результат вкладених вами у навчання зусиль, але і шанс рухатись далі по стязі можливостей.

Для працівника на ринку праці сьогодні існує безліч викликів, зокрема, роботизація виробництва, але у технології та інновації, які запроваджуються сьогодні, перш за все вкладена праця конкретного працівника, що є результатом його інтелекту та ознакою прогресу усієї людської цивілізації.

IMG 20240716 101328

Бажаю вам знайти для себе гідне робоче місце: стати найманим працівником або відкрити власну справу, можливо, проявити себе на державницькій посаді, або у іншій сфери, яка вам до душі, реалізувати себе у нашому суспільству. Ми сподіваємось, що ви будете з гордістю згадувати, що ви навчались у профспілковому навчальному закладі - АПСВТ.

IMG 20240716 101032

Євген Драпятий подякував молоді, що вони свого часу обрали для навчання саме АПСВТ, де ректор академії і її викладачі докладають максимум зусиль для того, щоб навчальний процес у виші був на високому, сучасному рівні. - Україна сьогодні переживає не найкращі часи: триває війна і нам доводиться боротися за власне життя та збереження країни. Але Україна обов’язково переможе, що в тому числі залежить і від праці кожного з вас, - наголосив керівник.

IMG 20240716 100807

Він закликав молодих фахівців до усвідомлення того, що усі ми є великою українською родиною, яку ніхто ніколи не здолає.

Схожу думку висловив і Микола Маломуж, який зазначив, що українці є сильною, консолідованою нацією, яка зараз на фронтах відвойовує нашу незалежність. Найбільша цінність, яку ми маємо,  – це наші люди: ті, хто наразі бореться  з ворогом на фронтах, а також ті, кому доведеться відбудовувати державу і її економічний потенціал після війни. У цій роботі доведеться велику роль відіграти тим, хто сьогодні навчається та обирає свій подальший шлях у житті. Він побажав молодим дипломованим фахівцям  наснаги та успіхів у подальшій роботі на благо держави.

IMG 20240716 101344

Після цього відбулась урочиста церемонія вручення дипломів про здобуття вищої освіти випускникам АПСВТ.

IMG 20240716 101814

IMG 20240716 100713

Пресцентр ФПУ