Рисунок1 2 1024x457

Запорізька обласна рада профспілок організувала роботу на підтримку профспілкового законопроекту «Про внесення змін до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

У листі в.о голови Запорізької обласної ради професійних спілок Тамари Белескової до Голови ФПУ Григорія Осового повідомляється:

"З метою забезпечення необхідної кількості голосів у Верховній раді України на підтримку законопроекту (реєстр. №11367 від 24.06.2024), від профспілок області направлені листи Голові Верховної Ради України Руслану Стефанчуку та народним депутатам України від Запорізької області із закликом підтримати зазначений проект Закону України".

 

Нагадуємо, у Верховній Раді України 24.06.2024 року зареєстровано профспілковий законопроект, спрямований на посилення соціального захисту працівників - проект Закону «Про внесення змін до Закону України «Про статут ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» (реєстр. № 11367).

Законопроект розроблено з метою забезпечення соціального захисту працівників підприємств, організацій, установ, які постраждали і зазнали ушкодження здоров’я, стали особами з інвалідністю внаслідок бойових дій під час виконання ними трудових обов’язків, а також сімей загиблих за аналогічних обставин працівників, формування в суспільстві шанобливого ставлення до них.

Пресцентр ФПУ