ФОТО КІНАХ

Голова Федерації профспілок України, співголова Національної тристоронньої соціально – економічної ради Григорій Осовий привітав з ювілеєм президента Українського союзу промисловців і підприємців, співголову НТСЕР  Анатолія Кириловича Кінаха.

Федерація профспілок України цінує ваш багатий досвід розбудови  української демократії, видатні досягнення як українського політика і державного діяча, лідера найбільш знаного і авторитетного в країні об’єднання організацій ділових кіл та суб’єктів економічної діяльності.

Ваш професійний та життєвий  шлях  є прикладом для наслідування в сферах суспільної діяльності, економічного і державного управління, відстоювання громадянської позиції.

Ваша головна риса характеру – ви ніколи не здаєтесь, не пасуєте перед негараздами, вірити в правоту спільної консолідованої  справи та краще майбутнє українського суспільства та економіки.

Щиро бажаємо Вам, шановний Анатолію Кириловичу, міцного здоров’я, нових трудових досягнень у співпраці з профспілками, безмежного творчого натхнення.

Добробуту і щастя Вам і вашій сім’ї!