7030
Зразковий художній колектив України ансамбль танцю "Веселка" Закарпатської обласної ради профспілок (голова Іван Зелінський) з успіхом представляє хореографічне мистецтво України, Закарпаття та міста Ужгорода на міжнародних фестивалях і конкурсах.
Незмінно керує цим колективом художній керівник - Заслужений працівник культури України Людмила Петрецька - один з кращих хореографів Закарпаття.
30 липня 2024 року ансамбль танцю "Веселка" прийняв участь у Міжнародному конкурсі "Ріміні Фест 2024" ("Rimini Fest") у місті РІміні (Італія).
7033
Учасниками престижного конкурсу були 37 танцювальних колективів з різних країн світу - Словаччини, Румунії, Болгарії, Італії, Польщі, України, Вірменії та інших
Авторитетне міжнародне журі високо оцінило майстерність української "Веселки". Свідченням цього стала найвища нагорода за перше місце у конкурсі - Диплом лауреата та кубок.
7035
Вітаємо переможців та їхніх батьків!
Це ще одне високе творче досягнення самобутнього хореографічного колективу профспілок. Бажаємо йому нових перемог!
На фото: зразковий художній колектив України ансамбль танцю "Веселка" Закарпатської обласної ради профспілок на Міжнародному конкурсі "Ріміні Фест 2024" у місті РІміні (Італія)
 
7031
Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради