изображение viber 2024 08 09 10 32 55 049

8 серпня відбулася IV звітно – виборна конференція Житомирської обласної організації Профспілки працівників соціальної сфери.

           В роботі конференції взяли участь і виступили: заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Денисовець Юрій Миколайович, директорка  Департаменту соціального захисту населення обласної військової адміністрації Грищук Олена Анатоліївна  та голова Федерації профспілок Житомирської області Паламарчук Неля Анатоліївна.

         Голова обласної ради Профспілки Василь Шушпан у звітній доповіді окреслив здобутки та проблеми працівників соціальної сфери Житомирщини та зазначив, що спілчани від початку війни в силу своїх можливостей допомагають Збройним Силам України і  родинам військових, розуміючи, що будь-яка допомога дуже важлива. На сьогодні вже надано майже 900 тисяч гривень допомоги, в тому числі працівниками обласного центру зайнятості — 359,4 тис. грн.

DSC09447

Заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Юрій Денисовець у своєму виступі, звертаючись до присутніх на конференції, зазначив: «Соціальна сфера є серцем суспільства, і саме завдяки вашій згуртованості та відданості цій галузі ми можемо забезпечувати підтримку та захист кожного громадянина. Ви наш надійний тил, що стоїть на сторожі прав і інтересів тих, хто щодня докладає зусиль для покращення життя людей. Ваша невтомна праця є прикладом для всіх нас». Він також привітав спілчан із 20-річчям створення Профспілки працівників соціальної сфери України та вручив нагороди від імені начальника ОВА Віталія Бунечка профспілковому активу установ та закладів соціальної сфери області.

 Заслухавши звіт голови обласної ради Профспілки Василя Шушпана та голови Ревізійної комісії  Анжели Матвійчук, 32 делегати конференції визнали роботу обласної ради Профспілки за звітний період задовільною, а звіт Ревізійної комісії затвердили.

НАГОРОДЖЕННЯ

          Головою обласної організації Профспілки на новий термін одноголосно  обрано  Василя Шушпана, заслуженого працівника соціальної сфери та  заслуженого працівника профспілок України.

       Заступником голови обласної організації  Профспілки на громадських засадах обраний заслужений працівник профспілок України, заступник директора  Департаменту соціального захисту населення обласної військової адміністрації Анатолій Дяченко.

        У рамках відзначення 20- річчя створення Профспілки працівників соціальної сфери України профспілковий актив області було нагороджено профспілковими відзнаками, почесними грамотами та подяками Федерації профспілок України, Федерації профспілок області, Центральної та обласної ради Профспілки працівників соціальної сфери України.

1723188776615636

Профспілка працівників соціальної сфери України