8 12080824

Продовжується плідна співпраця Київської обласної організації Профспілки працівників соціальної сфери з благодійною громадською організацією «Петро і Мазепа», голова правління – Шкурко Зоя Вадимівна, директор - Подтуркин Дмитро Геннадійович.

 

На виконання запланованого у рамках угоди про співпрацю,  9 серпня було доставлено 130   продуктових наборів працівникам психоневрологічних інтернатних закладів с. Стави та Ольшаниця Київської області.

2 120824 09

Наступник кроком, виходячи з можливостей та цілей ГО «Петро і Мазепа», буде передбачено доставку наборів для установ області, які пережили окупацію на початку війни та іншим категоріям спілчан. Всього такі набори отримають більше 480 працівників інтернатних установ та територіальних центрів області.

У планах майбутньої співпраці є подальші поставки меблів та деяких технічних засобів,  потребу в яких  передано директору ГО «Петро і Мазепа» Подтуркину Дмитру Геннадійовичу.

Детальніше: http://korps.com.ua/viyna/1357-kyivska-oblasna-profspilka-pracivnykiv-socialnoi-sfery-spivpracyuye-z-blagodiynym-fondom.html

6 120824 06

Від Київської обласної ради Профспілки працівників соціальної сфери висловлюємо щиру подяку  керівництву  ГО «Петро і Мазепа» за співпрацю, яка так потрібна у цей складний воєнний час.

Валентин Завадський,

голова Київської обласної ради Профспілки працівників соціальної сфери