20240813 110002

Сьогодні, 13 серпня 2024 року в Запорізькій обласній раді професійних спілок, в рамках міжнародного спільного проекту Canada – Ukraine Foundation, відбулося безпекове навчання, яке проведено Владиславом ЗАБОЛОТНІМ та Наталією ВІБЛА - сертифікованими інструкторами з безпеки цивільного населення під час збройного конфлікту (CPP) і  з мінної небезпеки (EORE) Громадської організації „Асоціація саперів України”.

 У зазначеному навчанні взяли участь понад 40 профспілкових працівників Виконавчого апарату Запорізької обласної ради профспілок, її членських обласних профспілкових організацій та представники профспілкового активу їх первинних організацій.

20240813 110140

В ході динамічного навчання його учасники ознайомилися з правилами правильної та безпечної поведінки в зоні бойових дій при повітряній тривозі, раптовому обстрілі, евакуації, виявлені вибухонебезпечних предметів, у разі ядерної загрози та отримали методичні посібники.

Учасники навчання ознайомлені з моделлю правильної поведінки при виявлені підозрілого предмету, ознайомлені з ознаками небезпечних територій, навчилися як ідентифікувати загрози, та попереджати ризики від вибухонебезпечних предметів війни.

Навчання пройшло під девізом «Знання правил безпеки рятують життя».

20240813 110049

Запорізька обласна рада профспілок