509
12 вересня відбулась робоча зустріч членів президії Закарпатської обласної профспілкової організації працівників державних установ із соціальними партнерами - фахівцями Відділення НСПП в Закарпатській області - керівником Відділення Романом КОТЛЯРОВИМ та його заступницею Ольгою ВОЛОВАР.
В зустрічі взяли участь: голова обласної профспілкової організації Діана ГОНДОРЧИН, члени президії Марія ПОПІНЧАК, Валентина АЛМАШІЙ, Наталія КУЗЬМА, спеціаліст обласного комітету профспілки Роксана ЄНІНГІ.
На зустрічі розглянуто питання: про попередження колективних трудових спорів та аналіз основних причин їх виникнення; про соціальний діалог, як важливу складову соціально-економічного захисту членів профспілки, його особливості в умовах воєнного стану; про відновлення роботи обласної територіальної тристоронньої соціально- економічної ради.
В рамках Угоди між обласною Профспілкою працівників державних установ та Відділенням НСПП в Закарпатській області в ході робочої зустрічі керівники домовились про подальшу співпрацю.
512
Членами президії було обговорено ряд важливих питань діяльності обласної профспілкової організації: підготовка до ІІІ Пленуму , допомога та підтримка наших захисників, участь членів профспілки у спортивних заходах та інші.
На фото: під час робочої зустрічі
510
Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради