3423552

Від імені Профспілки працівників культури України дозвольте привітати з Днем фізичної культури і спорту всіх тренерів, спортсменів, фахівців і ветеранів спортивної сфери, а також шанувальників та прихильників здорового способу життя.

Наша Україна має багату спадщину спортивних досягнень, а на честь перемог українських спортсменів у різних куточках світу постійно лунає Державний Гімн України та майорить національний прапор, символізуючи непереможність нашої нації.

У цей нелегкий час ми відчуваємо гордість за наших спортсменів, пишаємось всіма, хто взяв до рук зброю і став на захист вільної України та низько схиляємо голови перед нашими янголами спорту, які героїчно загинули у війні з російським агресором.

Усім вам, шановні друзі, подальших вдалих стартів, спортивних висот та олімпійських перемог. Бажаю вам, навіть у час болю й страждань, кажучи словами Івана Франка, «відчувати на своєму плечі руку Господню».

З глибокою повагою до кожного,

Голова Профспілки працівників культури України

                                                                                       Галина ГАЙДУК

 

Довідково:

Традиційно у другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту – свято прихильників здорового способу життя, спортсменів, тренерів та ветеранів спорту (у 2024 році – 14 вересня).