1505474518 snimok yekrana 2016 09 16 v 13 48 28 58 

Шановні колеги, наші спілчани!

Сердечні вітання з нагоди професійного свята  - Дня працівника лісу усім, хто пов’язав свою долю з лісом, хто віддає йому щоденно свою любов і сили, душею вболіває за його майбутнє!

Ліс є нашим найціннішим природним багатством. Саме під покровом дерев, на природі ми вдихаємо найчистіше повітря, відновлюємо сили і здоров’я. День працівника лісу – це професійне свято, яке за традицією відзначається золотої осені, у третю неділю вересня.

Віддані своїй справі лісівники у всі часи користувалися пошаною і по праву заслуговують самих теплих побажань з нагоди професійного свята.

Вітаючи, висловлюємо глибоку подяку за сумлінну і невтомну працю усім, хто сьогодні працює або раніше працював на підприємствах галузі, а зараз на заслуженому відпочинку.

Цей рік був надзвичайно складним для всього українського суспільства і для нашої лісової галузі, зокрема. Виникало чимало проблем та перепон, але трудовим колективам підприємств вдається їх поступово долати. Перед кожним із нас постають високі вимоги відповідальності перед собою, країною, прийдешніми поколіннями, оскільки це – найскладніший період в новітній історії України.

Ми глибоко переконані та впевнені в тому, що ваша відданість дорученій справі, високий професіоналізм і надалі слугуватимуть українському народові.

Щиро бажаємо плідної та ефективної праці по створенню і збереженню лісів. Міцного здоров’я, оптимізму, щедрої долі, особистого та родинного щастя, тепла і добробуту, нових звершень та вагомих успіхів.

З глибокою повагою

Голова Профспілки працівників 

лісового господарства України                                           Володимир ТКАЧУК