IMG 4394

Закарпатська облпрофрада і відділення Національної служби посередництва і примирення (НСПП) в Закарпатській області - соціальні партнери, між якими укладено Угоду про співпрацю.

 

17 вересня на засіданні Президії облпрофради керівник відділення НСПП в Закарпатській області Роман Котляров, за дорученням Голови Дмитра Кухнюка, вручив Почесну грамоту Національної служби посередництва і примирення голові Закарпатської обласної ради профспілок Івану Зелінському за вагомий особистий внесок у сприяння діяльності відділення Національної служби посередництва і примирення в Закарпатській області, запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), сприяння своєчасному їх вирішенню, підняття правової культури сторін соціально-трудових відносин та з нагоди ювілейної дати в житті.

Колектив відділення щиро вдячний очільнику профспілок краю за плідну співпрацю, підтримку, розвиток соціального партнерства та вітає його із заслуженою нагородою!

На фото: голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський (ліворуч) отримує нагороду Національної служби посередництва і примирення від Романа Котлярова

Сергій Баранчиков

пресцентр Закарпатської облпрофради