IMG 4402
Відбулося чергове засідання Президії Закарпатської обласної ради профспілок.
З інформацією про проєкт Територіальної угоди між Закарпатською ОВА, обласною організацією «Федерація роботодавців «Закарпаття» та обласною радою профспілок на 2024-2026 роки виступив голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський.
Угоду буде підписано сторонами на засіданні обласної тристоронньої соціально-економічної ради.
Також заслухано інформацію про підсумки профспілкового навчання у 2023/ 2024 навчальному році та завдання на 2025 навчальний рік .
IMG 4393
Вирішено продовжити роботу постійно діючого навчального семінару голів обласних галузевих організацій профспілок у 2024 - 2025 роках, залучаючи до проведення занять соціальних партнерів в рамках укладених Угод про співпрацю.
Розглянуто і підсумки оздоровлення дітей членів профспілок влітку 2024 року.
Найбільше дітей оздоровили обласні організації профспілок: працівників охорони здоров'я України (голова Володимир Турок), освіти і науки України (голова Тетяна Повханич), Закарпатської дирекції АТ «Укрпошта» (голова Ганна Кучак).
Загалом на дитяче оздоровлення спрямовано 6399,6 тис. грн. Кошти профспілкового бюджету становили 4620,2 тис. грн.
IMG 4406
Президія обласної ради профспілок прийняла рішення про проведення 12 жовтня 2024 року ХХХ ювілейної обласної міжгалузевої спартакіади профспілок серед обласних організацій галузевих профспілок, присвяченої Дню захисників і захисниць України та 80-річчю утворення профспілок Закарпаття.
З проєктом постанови облпрофради з цього питання та Положенням про її проведення ознайомили членів Президії Іван Зелінський та голова Закарпатської обласної організації ФСТ "Спартак" Микола Щадей.
Про відзначення Всесвітнього Дня дій за гідну працю та Міжнародного дня боротьби з бідністю інформувала експерт з врегулювання соціально-трудових відносин, діловодства і контролю облпрофради Тамара Гурзан.
IMG 4408
З усіх питань порядку денного Президія ухвалила відповідні постанови
На фото: під час засідання Президії Закарпатської обласної ради профспілок.
Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради