5206476106763462173 121

На виконання Закону України "Про фізичну культуру і спорт", Стратегії розвитку фізичної культури і спорту на період до 2028 року,  Державної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту та Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та спортивних змагань України на 2024 рік, з метою активізації масової фізкультурно-оздоровчої, спортивної роботи в трудових колективах підприємств, установ, організацій атомної промислової України та пропаганди здорового способу життя серед широких верств населення, Профспілка працівників атомної енергетики та промисловості України, Центральна рада ГО "ВФСТ "Україна" та ППО НАЕК "Енергоатом" за підтримки НАЕК "Енергоатом", Міністерства молоді та спорту України, Федерації профспілок України, Національного олімпійського комітету України провели на Закарпатті (с. Поляна) з 5 по 9 жовтня 2024 року XXХ ювілейну Всеукраїнську спартакіаду колективів фізкультури Атомпрофспілки, присвячену проведенню в Україні Європейського тижня спорту #BeActive.

У фінальних змаганнях XXХ ювілейної Всеукраїнської спартакіади колективів фізкультури Атомпрофспілки приймали участь команди провідних підприємств атомної енергетики і промисловості України.

На урочистому відкритті Спартакіади з вітальними словами до учасників та організаторів змагань звернулися: голова Профспілки  працівників атомної енергетики та промисловості України Валерій МАТОВ, голова ППО НАЕК "Енергоатом", заступник голови  Атомпрофспілки Сергій СНІТКОВ, народний депутат України Михайло ЛАБА, голова громадської організації "Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство "Україна" Наталія ОМЕЛЬЧУК.

 5206476106763462172 121

В адресу учасників Спартакіади надійшли привітання від Міністра молоді та спорту України Матвія БІДНОГО, голови Федерації профспілок України Григорія ОСОВОГО, президента Національного олімпійського комітету України Вадима ГУТЦАЙТА.

З нагоди проведення XXХ ювілейної Всеукраїнської спартакіади колективів фізкультури Атомпрофспілки та за багаторічну та плідну роботу щодо розвитку фізичної культури  і спорту в галузі, подяками Міністра молоді та спорту України Матвія БІДНОГО, Президента НОК України Вадима ГУТЦАЙТА, були відзначені керівники апарату Атомпрофспілки, НАЕК "Енергоатом", ППО НАЕК "Енергоатом", керівники підприємств, керівники профспілкових комітетів підприємств та актив галузі.

До програми Спартакіади було включено 7 видів спорту: волейбол, гирьовий спорт, міні-футбол, стрітбол, теніс настільний, шахи, шашки.

В фінальних змагання приймали участь близько 300 учасників (9 провідних підприємств атомної галузі).

 5206476106763462175 121

За підсумками Спартакіади в загальнокомандному заліку І місце зайняла команда ППО "Хмельницька АЕС", ІІ місце – ППО "Рівненська АЕС", ІІІ місце – ППО "Південноукраїнська АЕС".

За результатами змагань залік також підводився в особистій та особисто-командних першостях

Переможці та призери змагань були  отримали кубки, медалі, грамоти ГО "ВФСТ "України" та цінні подарунки Атомпрофспілки.

 Атомпрофспілка