зображення viber 2024 10 15 12 30 10 047

15.10.2024 в Будинку київських профспілок відбулося чергове засідання Президії Київської міськпрофради.  На порядку денному було розглянуто низку важливих питань, по результатам обговорення яких прийнято відповідні Постанови Президії.

Серед нагальних питань засідання розглядалося про хід підготовки та проведення позачергової XIII Конференції Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок»; кандидатури до складу робочих органів позачергової XIII Конференції; кандидатури до складу Статутної та Контрольно-ревізійної комісій Київської міськпрофради; проєкт Звіту Ради Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» з 2020 по 2024 роки та основні пріоритетні та стратегічні напрями діяльності Київської міськпрофради на подальший період; проєкт доповіді виконувача обов’язків  голови Київської міськпрофради на позачергову XIII Конференцію; проєкт Постанови позачергової XIII Конференції; внесення змін до Положення про Молодіжну раду Київської міськпрофради.

Що стосується внесення змін до Положення про Молодіжну раду Київської міськпрофради, вирішено членським організаціям впродовж тижня внести свої пропозиції і зауваження до Положення про Молодіжну раду, і розглянути зазначене питання на наступному засіданні Президії Київської міськпрофради.

Виконувач обов’язків голови Київської міськпрофради Тетяна Орисенко поінформувала членів Президії про робочу зустріч з директором Департаменту фінансів ВО КМР (КМДА) Володимиром Репіком та зазначила, що наразі формується проєкт бюджету м. Києва  на 2025 рік. Закликала членські організації надавати до Київської міськпрофради пропозиції до проєкту бюджету м. Києва на наступний рік для відстоювання своїх пропозицій в КМДА.

Поінформувала, що Кредитна спілка «Профспілкова скарбниця» оновила свій Статут і хоче увійти як членська організація на умовах договору про співпрацю до складу Київської міськпрофради. За результатами голосування, рішення прийнято.

Також зазначила, що членам Президії Київської міськпрофради надійшло запрошення від Укрпрофтуру взяти участь у відкритті спортивно-оздоровчого  комплексу у готелі «Дружба», яке відбудеться 18 жовтня п.р.

Під час засідання було заслухано звіт голови Контрольно-ревізійної комісії Київської міськпрофради Івана Гутіка про результати перевірки фінансової діяльності Київської міськпрофради за 2024 рік.

Київська міськпрофрада