1729151795 1634708102 img 2734b140818

19-21 жовтня 2024 року ДЮСШ з боротьби та боксу Київської міськпрофради стала епіцентром спортивної події національного масштабу.

Спортивний манеж Олімпійського фахового коледжу імені Івана Піддубного прийняв Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби присвячений памяті Заслуженого тренера України Леоніда Гайріяна організований Міністерством спорту України спільно зі спортивною школою, який зібрав під своїм куполом понад 110 спортсменів з 14 областей країни.

Урочисте відкриття змагань стало демонстрацією єдності та патріотизму. Спортсмени пройшли урочистою ходою, а виконання Державного Гімну України у виконанні маленької солістки наповнило серця присутніх гордістю та рішучістю. Хвилина мовчання стала моментом глибокої шани тим Героям, які віддали життя за свободу нашої держави.

В умовах війни спорт набуває особливого значення, стаючи символом сили духу та незламності українського народу.

Навіть у найскладніші часи Україна залишається сильною, а її молодь готова боротися за перемогу на спортивних аренах, так і в захисті Батьківщини. 

Цікаві та захоплюючі спортивні поєдинки тривали цілий день, у яких спортсмени продемонстрували свою волю, характер, бійцівські якості та спортивну майстерність. Після запеклих протистоянь, два спортсмена-вихованця  ДЮСШ з боротьби та боксу вибороли золоті нагороди і виконали норматив Майстра спорту України.

Організаційно-інформаційний відділ
Київської міськпрофради