sport104 

    

24 квітня 2013 року у Будинку спілок відбулось засідання Оргкомітету по підготовці та проведенню ХІХ Всеукраїнської міжгалузевої спартакіади трудящих промислової сфери та транспорту.

     Участь у засіданні Оргкомітету прийняв заступник Голови ФПУ Євген Драп’ятий.                           

      Оргкомітет розглянув порядок проведення фінальних змагань ХІХ Всеукраїнської міжгалузевої спартакіади трудящих промислової сфери та транспорту та затвердив Положення Спартакіади.

     Були обговорені питання фінансового забезпечення Спартакіади та призначені керівники робочих груп по підготовці та проведенню фінальних змагань. Оргкомітет затвердив головну суддівську колегію Спартакіади.

      Спартакіаду вирішено провести 22-25 вересня ц.р. на базі закладу Федерації профспілок України – «Олімпійського учбово-спортивного центру «Спартак», м. Алушта.

Нагадуємо результати Cпартакіади 2012 року. Торік змагання проходили у двох групах. У першій групі призові місця вибороли:

 

1 місце - профспілка трудящих металургійної і гірничовидобувної промисловості

2 місце профспілка залізничників і транспортних будівельників

3 місце - профспілка працівників вугільної промисловост

 

У другій групі призові місця вибороли:

 

1 місце - профспілка працівників атомної енергетики

2 місце - профспілка працівників енергетики

3 місце - профспілка працівників оборонної промисловості

     Євген Драп’ятий проінформував учасників зібрання про виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань сім′ї, молодіжної політики, спорту та туризму, яке відбулось 23 квітня 2013 року у АР Крим. Та висловив думку, що значний поштовх у розвитку спортивної галузі дасть Закон України «Про Загальнодержавну соціальну програму розвитку фізичної культури і спорту на 2013-2017 роки», проект якого розглянуто Кабміном і рекомендовано профільним Комітетом ВРУ для розгляду у першому читанні.

      Голова ФСТ «Україна» Микола Ципло подякував керівництву Федерації профспілок України за постійну системну підтримку діяльності наймасовішого у Державі фізкультурно-спортивного товариства.

    Проект Закону України «Про Загальнодержавну соціальну програму розвитку фізичної культури і спорту на 2013-2017 роки» можна переглянути тут.

 

Департамент розвитку профспілкового руху ФПУ