66663520 2944385458

     3 липня ц.р. відбулось засідання Президії Центральної ради фізкультурно-спортивного товариства «Україна».

 

   Президія розглянула підсумки проведення фінальних змагань Всеукраїнських галузевих профспілкових спартакіад, підвела підсумки огляду-конкурсу на кращу організацію роботи між регіональними організаціями та заслухала звіт про роботу Київської міської організації товариства.

 

     Так на базі Закладу ФПУ – «Олімпійського учбово-спортивного центу «Спартак», м. Алушта у червні ц.р. на високому рівні проведені фінали трьох Всеукраїнських галузевих профспілкових спартакіад серед авіабудівників, енергетиків та працівників вугільної промисловості.

 

     По підсумкам огляду-конкурсу на кращу організацію роботи між регіональними організаціями була відмічена плідна робота Харківської, Рівненської, Вінницької, Черкаської, Львівської та Полтавської обласних осередків ФСТ.

 

     Київська міська організація товариства тісно співпрацює з 12 міськими профспілковими комітетами. Опікується мережею з 17 ДЮСШ, 1500 кращих вихованців яких буде оздоровлено у цей літній період.

 

     Особливо ретельно були розглянуті питання участі кращих 13 спортсменів товариства у IX Всесвітніх іграх 2013 року з неолімпійських видів спорту, що скоро відбудуться у м. Кале, Колумбія. Та було розглянуто хід підготовки 17 спортсменів товариства-кандидатів на участь у   XXII зимових Олімпійських іграх 2014 року у м. Сочі. Так було відмічено, що біатлоністка Юлія Джима по прогнозам спеціалістів може претендувати на олімпійську медаль.

 

   Були розглянуті інші актуальні питання діяльності товариства.

 

   Голова фізкультурно-спортивного товариства «Україна» Микола Ципло у своєму виступі подякував Федерацію профспілок України за дієву підтримку, яка постійно надається товариству.

 

     У роботі президії взяв участь спеціаліст по спорту Федерації профспілок України.

 

Департамент розвитку профспілкового руху