828779

 

До ФПУ надходять відгуки у відповідь на лист СПО профоб’єднань від 03.07.2014 р. щодо погодження СПО проекту наказу Мінінфраструктури України «Про затвердження тарифів на перевезення пасажирів, багажу і вантажобагажу залізничним транспортом у внутрішньому сполученні», яким передбачається поетапне підвищення на 10% тарифів на перевезення пасажирів у всіх категоріях вагонів з першого липня та 1 жовтня ц.р.

Профспілки проти такого рішення!

        Зокрема, Миколаївська обласна організація Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України у своєму листі висловлюється за те, що профспілки не мають підтримувати наказ Мінінфраструктури України щодо підвищення цін на пасажирські перевезення.

          

(Лист Миколаївської обласної організації Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України додається).

 

Від імені багатотисячної Дніпропетровської обласної організації Профспілки металургійної и гірничодобувної промисловості України голова обкому у своєму листі також висловив негативне відношення щодо погодження вище вказаного проекту наказу.

 

(Лист Обласного комітету додається)

 

Федерація профспілок Житомирської області повністю підтримує позицію ФПУ у питанні підвищення тарифів на перевезення пасажирів у залізничному транспорті (категорично - НІ!) і закликає усіх до спротиву усіма дозволеними методами і способами таким діям влади.

 

(Лист Федерації профспілок Житомирської області додається)

 

Інформаційно-аналітичний центр ФПУ