volonter jpg 203x203 crop upscale q85

 

Приватне акціонерне товариство «Укрпрофтур» активно надає соціальну допомогу і підтримку учасникам Євромайдану, постраждалим внаслідок військових дій на Сході та Півдні України, членам родин загиблих внаслідок цих подій та потерпілим сім'ям від вибуху багатоповерхового будинку в м. Миколаїв.

Про це голова Правління ПрАТ «Укрпрофтур» С.М.Стрілець поінформував Голову ФПУ Г.В.Осового.

У листі зокрема повідомляється, що підприємства «Укрпрофтуру» за першими покликами про допомогу щиро відгукнулися на людське горе і розпочали надання благодійної допомоги з проживання, лікування, оздоровлення та харчування учасників Свромайдану, переселенців та біженців, які були змушені покинути власне місце проживання у зв'язку із проведенням заходів АТО з Донецької, Луганської областей та АР Крим. Всього на пільгових умовах місця для проживання в майнових комплексах системи ПрАТ «Укрпрофтур» отримали 983 особи.

Всім без винятку потерпілим по мірі можливості надається психологічна допомога, робиться все можливе для їх комфортного проживання! Спеціально підібраний та навчений персонал охоплює всіх увагою та турботою.

 

(Текст листа «Укрпрофтуру» додається)

 

ІАЦ