IMG 0873

 

ФПУ переймається долями воїнів, що захищають Україну та усіляко допомагає їм. Нинішні час і події, що відбуваються на території нашої держави, вносять свої корективи в роботу будь-якої організації та у життя кожного українця… Не стала винятком і Федерація профспілок України, яка у свій час опинилася у самому центрі революційних подій.

 

IMG 0827

 

Сьогодні першочерговими завданнями перед ФПУ є: збереження робочих місць та соціальних гарантій трударів, розвиток економіки та ще ціла низка нагальних питань. Але найважливіше сьогодні – зберегти цілісність нашої держави, отримати перемогу над загарбниками, які прийшли на наші землі. Тож, аби підтримати наших воїнів, захисників, які зараз знаходяться на передовій і борються, не жаліючи власних життів, за наше з вами майбутнє, ФПУ вже вкотре відправляє в зону АТО допомогу.

 

IMG 0812

 

Відтак, днями за ініціативи заступника Голови ФПУ Володимира Саєнка (на фото) було передано продукти харчування, солодощі та воду безпосередньо в зону бойових дій.

«Уже вкотре Федерація профспілок України та ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» змогли організувати відправку 10 тонн різноманітної продукції, яку нам рекомендувало Міністерство оборони України, безпосередньо воїнам АТО, - розповідає Володимир Саєнко. – Ця машина виїжджає сьогодні на Луганщину до 8-ї афганської сотні, яка вже протягом місяця захищає нас з вами… Серед продукції, котру ми передаємо – сухі пайки, в які входять різноманітні крупи, рибні та м’ясні консерви, печиво, мед, чай, кава тощо. Також бійці отримають питну воду та солодощі».

 

IMG 0970

 

Володимир Саєнко також зазначив, що декілька днів тому, ФПУ закупила запчастини для бойової техніки та військових машин (на загальну сумму 100 тисяч гривень), які вже доставлено до Слав’янська. «Ще раніше бійцям було передано рації та спальні мішки, - розповідає Володимир Саєнко. – Ми сподіваємось, що бої, котрі точаться на території нашої держави якомога швидше закінчаться і ми зустрічатимемо наших героїв у Києві і допомагатимемо їм вже у мирний час. А нині ж ми переживаємо за них, намагаємось допомогти та усіляко підтримати…».

 

IMG 0908

 

 

Інформаційно-аналітичний центр ФПУ