image

- Яка ситуація на ринку продовольчих товарів та житлово-комунальних послуг в умовах впровадження Урядом антикризових заходів?

- Які додаткові заходи Уряду щодо захисту малозабезпечених верств населення при сплаті за житлово-комунальні послуги?

- Хто має право на отримання компенсації при сплаті за житлово-комунальні послуги у зв’язку з підвищенням тарифів на газ та тепло?

- Який порядок отримання компенсації?

На ці та інші питання ви отримаєте відповідь під час проведення вебінару на тему: «Про цінову ситуацію та дії профспілок щодо недопущення зниження життєвого рівня населення в умовах впровадження антикризових заходів». Зазначений вебінар за участі заступника Голови ФПУ Кондрюка С.М. проведуть фахівці Федерації профспілок України 2 вересня ц.р. о 9.30 на сайті fpu.onwebinar.ru

Більш детальну інформацію як стати учасником вебінару можна отримати, надіславши запит на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти активну участь у заході та задавати свої тематичні питання у чаті.

Департамент бюджетної політики та соціального захисту

Інформаційно-аналітичний центр ФПУ