4771b2719e8a503ec8253ab627a36eccc2c50cc1

Сьогодні, 24 червня, на Першому Національному у прямому ефірі з 19.30 до 21.00 дивіться програму «Дебати. PRO», в якій візьмуть участь представники профспілок Київської міськпрофради, заступник Голови ФПУ Сергій Кондрюк.

Тема обговорення : «Чи потрібно і можливо зараз піднімати мінімальні зарплати та пенсії?»

*****

"Дебати. PRO" - програма нового формату, частина Суспільного мовлення, яке зараз твориться ні базі Першого Національного каналу. Щотижня вона виходить у прямому ефірі, де обговорюються актуальні суспільно-політичні проблеми.

Теми цих обговорень - питання, щодо яких у суспільстві нема однозначної відповіді. Те, що роз’єднує громаду на два протилежні табори. Мета обговорення - спільно дійти компромісу, виробити рішення, які б дозволили подивитися на проблему під новим кутом.

Учасники програми "Дебати. PRO" - представники законодавчої та виконавчої влади, політики та експерти. Втім, на відміну від інших ток-шоу, на рівних із ними тему обговорює аудиторія - прості люди, які розуміються на проблемі та переймаються нею. Також до обговорення залучаються блогери та користувачі соцмереж.

Це формат нової телевізійної дискусії - інтелектуальної, а не емоційної, побудованої на логіці та аргументах, а не на галасі та популістичннх гаслах.

Прес-центр ФПУ