DSC00059

 

 

У п’ятницю, 23 жовтня до Києва ввійде Тарифна хода. Вона йде від Полтави до столиці 300 кілометрів. Учасники дістануться пункту призначення і закликають приєднатися до них і киян. Похід до урядових установ почнуть від околиць міста.  Тут до них приєднаються також колони «тарифоборців», які одночасно йшли з Київщини, Черкащини, Сумщини та Миколаєва.

 

Ми попросили прокоментувати захід організатора «Тарифної ходи» народного депутата України Сергія Капліна.

 

У Києві до нас приєднаються тисячі людей. У нас чітка вимога - негайне зниження до зими тарифів. Всі вже розуміють, що в Уряду для цього є достатньо можливостей. І, що небгрунтовані тарифи встановлювалися для того, аби пограбувати простих людей і далі годувати останніми трудовими копійками жирних котів-олігархів. У столиці «тарифоборці» вже розгорнули Штаб боротьби з завищеними тарифами, який буде постійно діючим, доки Уряд не знизить тарифи і не піде з ганьбою у відставку, - заявив Сергій Каплін.

Також він вимагає скликання позачергового засідання Верховної Ради України, щоб прийняти закон  про справедливу ціну на газ,  за яким весь газ національного видобутку має йти на потреби населення, а його ціна має формуватися без націнок, ренти та ПДВ у результаті чого «блакитне паливо» коштуватиме  майже втричі менше - близько 2000 грн. за 1000 кубометрів.

Якщо вимоги людей не будуть почуті, «тарифоборці» оголосять Тарифний Майдан. І нехай ніхто не сподівається, після виборів ми не зупинимось. Я вам гарантую!, - наголосив Сергій Каплін. 

 

     Прес-центр ФПУ

 

DSC00306