IMG 9119

 

18 квітня у ФПУ відбулась робоча зустріч голів всеукраїнських профспілок із регіональним представником в країнах СНД Глобального союзу «IndustriALL» Вадимом Борисовим.

 

Зустрічі передували перемовини представника цього потужного міжнародного профспілкового об’єднання з Головою ФПУ Григорієм ОСОВИМ.

В.Борисов поінформував присутніх про тематику семінарів, які планується провести цього року під егідою «IndustriALL», зокрема в Україні, обговорено засади обрання представників від нашої країни до виконавчих органів Союзу, а також зміни до статуту організації, які планується внести під час ІІ Конгресу «IndustriALL», що відбудеться цього року.

 

IMG 9156

 

Окрім цього на Конгресі буде обрано генерального секретаря організації та його заступників. Українські колеги, які представляють профспілки, що входять до Глобального союзу «IndustriALL», одностайно підтримали на посаду заступника цієї міжнародної профспілки - кандидатуру Вадима Борисова.

 

IMG 9145

 

IMG 9147

 

IMG 9152

 

До відома:

IndustriALL Global Union - міжнародна профспілка промислових робітників, що утворилася 2012 року і об'єднала 50 мільйонів робітників. До неї увійшли:

Міжнародна федерація металістів (МФМ), Міжнародна федерація профспілок працівників хімічної і гірничодобувної промисловості, енергетики та інших галузей (ICEM) і Міжнародна федерація працівників текстильної, швацької і шкіряної промисловості (ITGLWF).

Метою злиття трьох великих міжнародних федерацій профспілок стало започаткування глобальної солідарності, створення потужної сили, протидіючі впливу транснаціональних компаній і боротьба за нову економічну і соціальну модель, що ставить понад усе інтереси людей.

 

Прес-центр ФПУ