CSP

Шановні представники профспілок !

Оголошуємо про початок процедури виборів до профспілкового сектору УС ПГС.

03 березня 2021 року (середа) о 14:00 відбудуться вибори представників профспілок, які увійдуть до складу Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС.

Місце проведення: Будинок профспілок (Київ, Майдан Незалежності, 2), а також онлайн (посилання для участі онлайн буде надіслано зареєстрованим учасникам.)

Відповідно до Регламенту УС ПГС, профспілковий сектор обирає три особи.

Квота делегування представників профспілок на зібрання від профоб’єднань: один представник від кожної всеукраїнської профспілки, яка є членською організацією національного профоб’єднання, та один представник національного профоб’єднання.

Керівники національних профоб’єднань, які зацікавлені взяти участь у виборах, подають Секретаріату УС ПГС (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) такі документи:

1) копію свідоцтва або виписки про легалізацію національного профоб'єднання; 

2) інформацію про структуру національного профоб’єднання, кількість та назву всеукраїнських профспілок у його складі;

3) витяг з державного реєстру неприбуткових установ та організацій про неприбутковість профоб’єднання;

4) списки делегатів, відповідно до квоти, за формою: прізвище, ім’я, по-батькові, посада, назва всеукраїнської профспілки або профоб’єднання;

Документи повинні бути завірені підписом керівника національного профоб’єднання.

Право висувати кандидатів у члени УС ПГС від профспілок мають профоб’єднання, які надали документи відповідно до п.9 Регламенту про вибори представників профспілок та є офіційно легалізованими відповідно до законодавства. Кожне профоб’єднання може висунути лише одного кандидата.

Для висування кандидатури до складу УС ПГС від профспілок національні профоб’єднання мають подати до Секретаріату УС ПГС (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) такі документи:

  • лист про висунення кандидата від керівника організації, яка має на це право;
  • короткий опис діяльності організації за рік що пройшов з акцентом на аспекти, що стосуються реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Кандидат у члени УС ПГС від профспілок має бути членом профспілки з досвідом роботи у профспілках.

Одна й та ж особа не може обиратися членом УС ПГС від профспілок більше двох термінів поспіль.

Кінцевий термін подачі усіх зазначених документів – 01 березня 2021 р., 18:00.

Адреса електронної пошти для надсилання документів та уточнення усіх питань, які вас цікавлять: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Департамент міжнародних зв'язків ФПУ

за повідомленням сайту УС ПГС

Додаткові посилання:

Регламент УС ПГС

Регламент виборів представників профспілок до складу УС ПГС