0000242591 middle

Шановні брати і сестри!

Для мене честь і привілей звернутися до учасників 8-го З’їзду ФПУ, який відбудеться в такий нелегкий період, в якому ми усі сьогодні живемо. З цієї важливої нагоди я із задоволенням передаю вам теплі та братські вітання від трудящих Болгарії - членів Конфедерації праці «ПОДКРЕПА».

ФПУ та «ПОДКРЕПА» підтримують тісні та товариські стосунки протягом багатьох років. Ми добре знаємо про вашу постійну боротьбу за покращення економічного та соціального становища працюючих людей в Україні шляхом діалогу та переговорів з урядом та іншими відповідними установами. Ми чітко усвідомлюємо виклики, з якими ви стикаєтеся, і вітаємо вашу мужність у ці нелегкі часи та непохитну відданість демократії та правам працівників. І ми знаємо, що ви продовжуєте робити надзвичайно важливий внесок у консолідацію демократичних інститутів та процесів у своїй країні в такій непростій обстановці.

Я впевнений, що після з’їзду ФПУ буде й надалі захищати та просувати інтереси працюючих людей та економічну та соціальну справедливість не лише в Україні, а й у всій Європі.

Будь ласка, передайте делегатам мої привітання та щирі побажання успіхів у роботі 8-го З’їзду. У світі, в якому ми живемо сьогодні, важливо знати, що такі профоб’єднання, як ФПУ, продовжують боротьбу за працівників та їхні права на благо більшої демократії та солідарності!

Бажаю усім вам сил і мужності у реалізації вашої політики та прийнятих рішень!

Бережіть себе та міцного здоров’я!

Із солідарним вітанням

Дімітар Манолов

Президент Конфедерації праці «ПОДКРЕПА»

Софія, Болгарія, 11 березня 2021 року