oBHBoFhtbmIWWi5FBCQfYQgDb8mU0XCsUT1z6pk1pCM

15 березня у Брюсселі (Бельгія) на Rond Point Schuman з 14.00 до 16.00 перед будівлею Ради ЄС відбулась акція профспілкової солідарності з Україною.


Всесвітній день солідарності з народом України ініціювали:
- Інтернаціонал громадського обслуговування (ІГО);
- Європейська федерація профспілок громадського обслуговування (ЄФПГО).


ІГО та ЄФПГО мають 9 членських організацій в Україні, які представляють тисячі членів профспілок. Населення та профспілки стикаються з руйнуванням робочих місць, профспілкових об’єктів та домівок. Працівники отримують поранення та гинуть. Багато хто з працівників громадського обслуговування, змушені продовжувати працювати у сфері охорони здоров’я та соціального забезпечення, водопостачання та енергетики, освіти та інших ключових секторах.
ІГО та ЄФПГО закликали профспілки світу робити пожертвування до загального Фонду солідарності, створеного МКП та ЄКП. Пожертвування будуть використані для підтримки трудящих та членів профспілок, які змушені втікати з України від обстрілів та бомбардувань.
ІГО та ЄФПГО заявили про своє засудження військового вторгнення Росії в Україну. Вимагають, щоб усі російські війська негайно покинули Україну. Необхідно поважати територіальну цілісність України та її безпеку, а також політичну незалежність як демократичної держави.
ІГО та ЄФПГО закликають проявити практичну солідарність з народом України і зробити свій внесок до Фонду солідарності. Пожертвування будуть використані для підтримки трудящих, які змушені покинути країну (житло, продукти харчування, товари, транспорт...).

Реквізити для внесків до Фонду солідарності
ITUC-CSI Account n°: 068-9007804-23
Belfius Banque SA, Boulevard Pachéco 44, 1000 Brussels, Belgium
BIC/Swift code: GKCCBEBB - IBAN Code: BE92 0689 0078 0423
Mention "PSI-EPSU Ukraine"
Якщо у вашому банківському переказі не зазначена Україна, прохання повідомити за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. про ваше пожертвування та зазначити, що воно призначене для України. Ви також можете зазначити, що воно від членських організацій ІГО та ЄФПГО.

 

Джерело:

https://www.facebook.com/fpsu55/posts/511531880645556