CA8271AC 3DD6 4E88 B9F4 153A0FE4CA49 cx0 cy1 cw0 w408 r1 s

Асоціація "Робітнича Румунія" з Бухареста, Румунія беззастережно засуджує вторгнення *утіна в Україну та повністю солідарна з мільйонами жертв нападу. Ми закликаємо до негайного припинення вогню та виведення всіх російських військ з України!


Відповідно до найдавніших традицій міжнародного профспілкового руху, ми з Бухареста, Румунія, вважаємо, що війни ніколи не відповідають інтересам трудящих, що трудящі та їхні сім'ї завжди платять найвищу ціну і найбільше страждають, коли спалахують конфлікти, очолювані елітами, інтереси яких повністю відрізняються від своїх власних.
Продовжуючи сильну історію транскордонної солідарності робітничого класу, асоціація "Робітник Румунії" вітає дії багатьох своїх членів, які пожертвували невеликі суми грошей або просто засудили варварський напад простими словами.
Асоціація "Робітник Румунії" також підкреслює життєво важливе значення прийому біженців із співчуттям та допомогою. Ми вважаємо, що незалежно від того, в чиїх руках перебуває політична влада, ми всі маємо зробити все, що в наших силах, щоб прийняти та підтримати всіх біженців з України, як це визначено міжнародним правом та неписаними законами наших сердець. Румунський народ завжди виявляв співчуття і співчуття, і кадри, які я бачу в ці дні, коли матері несуть своїх дітей, багатьом з яких стільки ж років, як моєї доньки, торкнули мене до сліз!
Крім жахливих людських страждань, криза вже викликала величезні економічні потрясіння, які позначаться на працюючих людях, і наша асоціація повністю підтримує заклики до заходів щодо захисту румунських сімей, що борються з кризою вартості життя, оскільки конфлікт призводить до зростання цін на енергоносії.
Нехай це також буде зрозуміло, що Асоціація робітників Румунії також відкидає будь-які спроби уряду Румунії використати заворушення, викликані цим конфліктом, як прикриття, щоб приховати свої власні недоліки або як виправдання для запровадження непопулярної та неприйнятної диктаторської політики. Спроби змусити замовкнути людей, які об'єктивно критикують політику уряду, або навісити на них ярлик, що вони діють під впливом російської пропаганди або є російським надбанням, є величезною дурістю і повинні бути негайно засуджені найрішучішим чином, так само рішуче, як ми засуджуємо агресію. народу сусідньої з нами країни!
Ми також хочемо чітко заявити, що, висловлюючи повну підтримку українському народу, ми в жодному разі не вважаємо російських робітників нашим ворогом і солідарні з тими хоробрими людьми всередині Росії, які виступають проти війни та бачать, як російські солдати-строковики повертаються до своїх родин у мішках для трупів.
Ми також маємо відзначити численні повідомлення про зв'язки Володимира Путіна з ультраправими партіями по всій Європі, присутність російських олігархів у Європі та зв'язок між Путіним та глобалістом Клаусом Швабом... Його політика ставить його в один ряд... жодних сумнівів!
Ми також визнаємо право України захищати своїх громадян та територію у межах міжнародно визнаних кордонів. Ми також усвідомлюємо, що будь-яке розширення цього конфлікту може мати неймовірні наслідки для Європи та всього світу. Тому ми підтверджуємо тверде переконання у необхідності докласти всіх зусиль для досягнення негайного припинення вогню та підтримки переговорів урядами на найвищому рівні.
Дозвольте мені закінчити ці рядки пророчими словами нашого патріотичного лідера, нехай подбає Бог про його душу, Миколу Чаушеску та його думками про СВІТ... без зброї та воєн, мир, дружбу та братерство всіх людей на нашій планеті”.
Наші думки та молитви – про негайне припинення вогню в сусідній країні, про життя загалом та про мир! Саме про це я прошу від імені членів нашої асоціації!

Ваш товариш,

Чипріан Поп
Генеральний секретар
Асоціація "Робоча Румунія"