image002У рамках Всесвітнього Дня охорони праці, Миколаївська обласна рада профспілок провела 23 квітня п.р. на базі Миколаївського відділення ПАТ «САН ІнБев Україна» виїзне засідання президії, де було розглянуто питання про досвід роботи адміністрації і профспілкового комітету підприємства щодо створення безпечних умов праці. ПАТ «САН ІнБев Україна» - лідер українського ринку з виробництва пива, об’єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення однієї з найбільших пивоварних компаній світу Anheuser-BuschInBevта є одним з кращих в області по створенню безпечних умов праці для працівників.

25 квітня п.р. з ініціативи голови районної координаційной ради  профспілок  Новоодеського району Валентини Мазур проведено семінар, присвячений Всесвітньому дню охорони праці. На семінар були запрошені  голови профспілкових комітетів підприємств, члени комісій з охорони праці виборних профспілкових органів, фахівці служб охорони праці. 

В семінарі взяли участь заступник голови райдержадміністрації Новоодеського району Лариса Шевчук, заступник голови облпрофради Любов Онищенко, заступник начальника Держінспекції України з питань захисту прав споживачив у Миколаївській області Ірина Циган, головний спеціаліст-технічний інспектор праці облпрофради Станіслав Шабардін.

Перед учасниками семінару виступили також  фахівці відділення Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві, управління соціального захисту населення в Новоодеському районі. 

Усі виступи єдині в одному, що охорона праці - це не компанія, розрахована на тиждень або місяць і присвячена до будь якої дати, а щоденна робота і профспілки повинні зробити все у межах своїх повноважень для  створення безпечних умов праці.

 

Пресслужба  Миколаївської облпрофради