44221-1u

Профспілкова сторона відповідно до Порядку участі представників сторін соціального діалогу у формуванні бюджетної політики, затвердженого Президією Національної тристоронньої соціально-економічної ради 29.03.12р., надіслала до Міністерства фінансів України свої пропозиції до проекту Державного бюджету України на 2014 рік.

Профспілки акцентували увагу Мінфіну на необхідності активізувати роботу постійно діючої тристоронньої робочої групи (створеної Наказом Мінфіну від 24.03.2011), та в рамках роботи якої, запропонували забезпечити обговорення можливостей реалізації пропозицій сторін соціального діалогу в проекті Державного бюджету України на 2014 рік за участі експертів, науковців, представників сторін соціального діалогу та центральних органів виконавчої влади.

Також профспілкова сторона звернулася до Міністерства фінансів України з проханням презентувати соціальні аспекти проекту Державного бюджету України на 2014 рік до його розгляду Національною тристоронньою соціально-економічною радою та схвалення Урядом.

З пропозиціями профспілок можна ознайомитись тут

Департамент бюджетної політики

та соціального захисту