kalk23

 

Як удосконалити методику розрахунку прожиткового мінімуму: чи внести зміни до Закону України «Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії», чи формувати новітні державні стандарти і гарантії, – про це йшлося на узгоджувальній зустрічі представників Мінсоцполітики та фахівців ФПУ і членських організацій.

Медіатором цієї дискусії виступив заступник Голови ФПУ Сергій Кондрюк, який визнав, що нарада хоча й була складною, але все ж конструктивною.

Завдяки активній і професійній участі у нараді головного спеціаліста Профспілки працівників охорони здоров’я України  Галини Голеусової, було внесено ряд пропозицій, які задовольнили сторони діалогу та сприяли наближенню позицій.

В подальшому планується продовжити роботу у зазначених напрямках з метою підвищення якості життя населення України та мінімізації бідності в країні.

Для отримання більш детальної інформації слід направити запит на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Департамент бюджетної політики та соціального захисту