2013 205 008

 

Актуальні питання визначення зон соціальної несправедливості у сфері праці та головні позиції Національної доповіді щодо забезпечення соціальної справедливості в Україні за 2013 рік обговорено під час робочої наради, яка відбулась 7 листопада у Будинку профспілок.

У заході взяли участь заступник Голови Федерації профспілок України С.М.Кондрюк, керівники структурних підрозділів апарату ФПУ, Мінсоцполітики України, Федерації роботодавців України, представники наукових кіл.

З самого початку дискусії заступник Голови ФПУ С.М.Кондрюк закликав її учасників до конструктивного, толерантного та плідного обговорення запропонованих зон проявів соціальної несправедливості. Він підкреслив, що для того, щоб визначити шляхи своєї участі у подоланні соціальної несправедливості, ФПУ провела своєрідну її діагностику. Федерація підготувала пакет пропозицій профспілок щодо напрямів та заходів з вирішення цієї проблеми, а також взяла активну участь у розробці «Концепції соціальної політики України до 2023 року».