в 1

 

 

- Чому профспілки називають встановлений розмір прожиткового мінімуму найбільшою соціальною несправедливістю в Україні?

 

- На скільки законодавчо встановлений розмір прожиткового мінімуму відстає від фактичного?

 

- Яким має бути прожитковий мінімум для забезпечення нормального функціонування організму людини та відтворення робочої сили працюючих?

 

 

 

На ці та інші питання всі бажаючі отримали відповіді від завідувача відділу соціальних гарантій департаменту бюджетної політики та соціального захисту апарату ФПУ І.Малежик (на фото) під час проведення департаментом бюджетної політики та соціального захисту апарату ФПУ вебінару на тему: «Прожитковий мінімум – основний соціальний стандарт в Україні» (презентація додається).

 

 

 

Нагадуємо, що відтепер ФПУ щовівторка о 9-30 на сайті: fpu.onwebinar.ru  проводить презентації з найбільш актуальних проблем сьогодення.

 

 

 

Запрошуємо до активної участі у цих заходах!

 

 

 

Більш детальну інформацію як стати учасником вебінару можна отримати, надіславши запит на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

 

Разом з тим, будемо вдячні за надання пропозицій щодо питань у сфері соціально-трудових відносин (оплата праці, соціальний діалог, пенсійне забезпечення, охорона праці тощо), на які Ви бажаєте отримати відповідь на наступних вебінарах. Пропозиції просимо надсилати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

 

 

 

Департамент бюджетної політики

та соціального захисту апарату ФПУ