2a57f711c3347ef82f38193091cc6ac8 0 

 

До Федерації профспілок України надходять численні звернення спілчан з обуренням щодо додаткового стягнення банківськими установами комісії при сплаті населенням рахунків за спожитий природний газ.

        Наголошуємо - це відбувається в умовах знецінення трудових доходів і пенсій громадян, критично високим рівнем безробіття, падінням купівельної спроможності населення, що призводить до збільшення глибини і масштабів бідності.

         В умовах багатократного підвищення цін на природний газ, Уряд вчергове робить спробу додатковими поборами обікрасти пересічних громадян України. Неспроможність відповідних центральних органів виконавчої влади налагодити ефективну співпрацю з територіальними відділеннями газопостачальних компаній, банками та Укрпоштою знову б’є по кишеням українців.

         Федерація профспілок України ВИМАГАЄ від Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Антимонопольного комітету України, газопостачальних компаній та банків негайно вирішити порушене питання на користь громадян та повернути їм незаконно стягнуті кошти.  

 

4 грудня 2015 року