234

 

 

З 1 лютого 2016 року мешканці столиці отримали можливість сплатити онлайн без додаткової комісії за житлово-комунальні послуги в «Особистому кабінеті» оновленого сайту КП ГІОЦ (www.gioc.kiev.ua) за допомогою «Картки киянина» банку «Хрещатик».

Це дозволить без додаткових коштів здійснювати онлайн платежі у будь-який зручний для громадян час вдома, не витрачаючи його на черги, своєчасно сплачувати рахунки для отримання знижки на житлово-комунальні послуги.

Отримати «Картку киянина» банку «Хрещатик» можуть: особи, зареєстровані у м. Києві, особи, які мають постійну роботу в столиці, студенти та вимушені переселенці із зони АТО.

Для громадян, які мають право на пільги, для отримання «Картки киянина» необхідно звернутися до районного управління праці та соціального захисту населення (УПіСЗН) з паспортом, ідентифікаційним кодом та посвідченням, що дає право на пільгу.

Для громадян, які не належать до пільгових категорій, для отримання «Картки киянина» потрібно звернутися в одне з відділень банку «Хрещатик»  з паспортом, ідентифікаційним кодом та довідкою з роботи або навчального закладу (для жителів міста, що постійно працюють або навчаються у м. Києві).

 

Довідково:

Як сплатити «Карткою киянина» банку «Хрещатик»:

- зареєструватися в особистому кабінеті  за електронною адресою www.gioc.kiev.ua

- додати свій об’єкт;

- заповнити всі поля рахунку на сплату;

- натиснути «СПЛАТИТИ»;

- одноразово прив’язати картку до свого аккаунту;

- натиснути «ПРОДОВЖИТИ» та здійснити успішну сплату.

 

 

 

 

 

                            Департамент захисту соціально-економічних прав

 

(за матеріалами сайту КП ГІОЦ (www.gioc.kiev.ua)