59363 985750878161857 5925944322629818600 n

15 березня 2016 року відбулось друге засідання робочої групи в рамках Ініціативи з написання Національної стратегії соціальної відповідальності бізнесу.

Під час засідання розглянуто звіт за результатами роботи за останній місяць, напрацювання по координації роботи з представниками центральних органів влади, плани та пріоритети подальшої роботи групи.

Зокрема, було обговорено домовленість з Міністерством економічного розвитку та торгівлі про участь у зустрічі за тематикою «Гармонізація КСВ термінології в контексті європейської інтеграції».

1916313 985750734828538 8118976128051499475 n

Представником Федерації профспілок України було поінформовано учасників засідання про зустріч Секретаря робочої групи Ростислава Курінько із Головою ФПУ Григорієм Осовим, результатом якої стала попередня домовленість про подальшу співпрацю у сфері розвитку в Україні корпоративної соціальної відповідальності.

4998 985750958161849 861019212968312432 n

Наразі триває доопрацювання проекту Стратегії сприяння розвитку корпоративної соціальної відповідальності бізнесу в Україні (додається).

У разі наявності пропозицій та зауважень до зазначеного документу чекаємо їх на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

10342840 985750788161866 5673771696098431059 n

Департамент захисту соціально-економічних прав