2013 139 006

13 серпня відбулось чергове засідання Робочої групи з розробки проекту Концепції підвищення престижності праці в Україні. Група утворена на виконання постанови Президії ФПУ від 3 липня цього року «Про підготовку проекту Концепції підвищення престижності праці в Україні» з представників апарату Федерації профспілок України, її членських організацій та членів постійної комісії Ради ФПУ з питань соціально-економічного захисту членів профспілок.

Учасники засідання обговорили пропозиції, уточнення та доповнення до проекту документу, які надали члени Робочої групи, враховуючи позиції департаментів апарату Федерації профспілок України та її членських організацій. Після обговорення, більшість з них було враховано.

Після остаточного узгодження з членами робочої групи проект Концепції підвищення престижності праці в Україні буде наданий членським організаціям ФПУ для внесення пропозицій.

У разі зацікавленості та бажання отримати більш повну інформацію, можна зробити запит до заввідділу оплати праці Макогонюк С.Л. на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

 

Департамент виробничої політики та колективно-

договірного регулювання

 

Інформаційно-аналітичний центр

 

2013 139 007

 

 

2013 139 002